Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

Denkt u mee?

Essentiële informatie en bijzondere verhalen

Wij horen graag van u welke essentiële informatie over de vorming van het landschap volgens u absoluut niet mag ontbreken in deze biografie, of welke we gemist hebben.

Daarnaast zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen uit het landschap. Verhalen van bijzondere plekken zoals bijvoorbeeld in de video hieronder, of verhalen over grenzen, middeleeuwse vergaderplaatsen, sagen en volksverhalen of verhalen uit uw jeugd waarin het landschap een belangrijke rol heeft gespeeld. Oude krantenartikelen van gebeurtenissen die van grote invloed zijn geweest op het landschap kunt u ook met ons delen. Want ook die verhalen maken onderdeel uit van het landschap en zijn voor ons zeer waardevol.

Geoformulier

Deel uw informatie met ons via dit formulier.