Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

GO-loket

Een aantal ondernemers in de gemeente Noardeast-Fryslân hebben de handen ineen geslagen en samen met de gemeente en andere lokale partners het GO-loket gelanceerd.

Zijn dit voor jou als ondernemer ook onzekere tijden door Corona?

Via het GO-loket worden ondernemers met elkaar in contact gebracht. Je kan dan samen sparren over bijvoorbeeld een nieuw idee. Of overleggen over een lastige vraag.

 

Ondernemers die zich aanmelden krijgen hulp

Deze hulp komt van de gemeente, van een bank of accountant of van een andere ondernemer uit de gemeente met specialistische kennis over de vraag.

 

Alle deelnemers aan het GO-loket doen dit belangeloos

Met de juiste adviezen, krijg je als ondernemer meer grip op de zaak, krijg je andere inzichten en kijk je verder dan de waan van de dag.

 

Het GO-loket is bereikbaar via de bedrijvencontactfunctionarissen

De bedrijvencontactfunctionarissen Ingrid Vellinga, Gerda Zeinstra en Petra van der Veen zijn het eerste aanspreekpunt en inventariseren waar de behoefte van de ondernemer ligt. Zij zorgen voor de koppeling aan een geschikte partner.