Vacatures en stages

Werken voor Noardeast-Fryslân

Gastvrijheid, zorg voor elkaar, openheid en trots. Dát is gemeente Noardeast-Fryslân. Het liefst doen wij de dingen samen en persoonlijk. Wij zijn niet van veel woorden maar wel van het doen. Echte vakmensen en doorzetters. Wij zijn trots op onze Fryske taal en cultuur.

We werken in het belang van de Mienskip. Samen met inwoners, ondernemers en partners zoeken we kansen en mogelijkheden om een leefbaar en aantrekkelijk Noardeast-Fryslân te behouden en te stimuleren. We hebben respect voor de natuurlijke waarden van het landschap en de natuur. Van klei tot zandgrond en van wadden tot wâlden.

Als overheidsorganisatie leggen wij de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om adequaat in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, zijn wij als organisatie wendbaar en flexibel.

Vacatures

Lijkt het je leuk om te werken bij onze gemeente? Al onze openstaande vacatures vind je op www.werkeninfriesland.nl. Bekijk deze website en ontdek of er een vacature is die bij jou past.

Tijdelijke opdrachten

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? De procedure voor tijdelijke opdrachten verloopt ook via werkeninfriesland.nl, door middel van een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS).

Stage

Wil jij direct impact maken op de leefomgeving van anderen? Kom dan stagelopen bij onze gemeente en ontdek hoe het is om te werken voor Noardeast-Fryslân. Wij begeleiden je en stomen je klaar voor de arbeidsmarkt. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel leer- als afstudeerstages te doen. Geïnteresseerd? Solliciteer hier: Stageverzoek (noardeast-fryslan.nl)