U kunt alleen nog op afspraak langskomen in het gemeentehuis in Dokkum. Meer informatie over het maken van een afspraak vindt u op de Contact pagina. 

14 september Bewonersavond Aardgasvrij wonen in onze gemeente

In 2050 moeten we duurzame energie gebruiken voor het verwarmen van woningen en gebouwen. Hoe doen we dat in Noardeast-Fryslân? Die vraag staat centraal tijdens de digitale bewonersavond op dinsdag 14 september. We horen graag hoe u hierover denkt. Ook presenteren we wat de mogelijkheden zijn om in de toekomst over te gaan op duurzame energie. Tevens komt aan bod wat u nu zelf al kunt doen. Doet u mee?

Wij horen graag uw mening!

Om in 2050 zonder gebruik van aardgas te wonen en werken, maakt elke gemeente een plan. Tijdens de bewonersavond op dinsdag 14 september delen we de eerste resultaten van dit plan. Uw mening is belangrijk voor de aanpak in uw gemeente. Daarom horen wij graag wat u van de aanpak vindt. Tips zijn welkom!

Deze bewonersavond start op 19.30 uur en vindt digitaal plaats. U kunt dus vanaf uw eigen plek meedoen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via een mail naar energie@noardeast-fryslan.nl. Na uw aanmelding, krijgt u meer informatie over hoe u kunt meedoen. Ook vragen die u nu al heeft, zijn van harte welkom op dit mailadres!