College B & W op bezoek bij Probo

"We beginnen nog maar net!" aldus René de Heij van Probo tijdens het werkbezoek dat het College van B&W bracht. Het tekent de ambitie van dit succesvolle bedrijf dat in korte tijd groeide naar 360 werknemers. De directeuren Rene de Heij en Leon van der Meer nemen het college mee in hun visie, strategie en diverse product innovaties.

Probo is een van de snelst groeiende bedrijven in de regio.  De productinnovaties gaan constant door, van het bedrukken van akoestische panelen tot het printen van thermisch behang. Ook het constant zoeken naar duurzame oplossingen is een speerpunt. Zo gaat Probo binnenkort van start met het zelf bezorgen van de bestellingen via hun eigen label “on bezorgd”.  

Het leveren aan alleen resellers en met name de mogelijkheid alles vanaf 1 stuks te kunnen bestellen maakt Probo uniek in zijn soort.  Per jaar bezoeken zeker 2.000 klanten het bedrijf voor o.a. inspiratiesessies en om de twee jaar organiseert Probo een festival voor haar klanten.

Voor de komende jaren zal de ambitie gericht zijn op service innovaties om de klant zo optimaal mogelijk te blijven bedienen. Na de presentatie krijgt het college een uitgebreide rondleiding langs o.a. de klantenservice, het ICT center, de inspiratieruimte en de productiehallen van Probo. De burgemeester spreekt namens het college zijn waardering uit voor de prestaties van Probo en is trots dat we dit ambitieuze bedrijf in onze gemeente hebben.