Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

De Ondernemersschool 2.0 is van start!   

Een nieuwe groep, een geheel vernieuwde  ruimte én de primeur van de nieuwste versie van de training; vorige week is een enthousiaste groep ondernemers in spé van start gegaan met de Ondernemersschool 2.0! Wethouder (Pieter) Braaksma heette de deelnemers welkom, gaf ze enkele tips mee en wenste ze heel veel succes en plezier. De komende 10 weken gaan zij hun ideeën en plannen uitwerken en leren wat er komt kijken bij de start van een bedrijf. Dit onder leiding van een vaste docent en met behulp van een geheel vernieuwde e-learning.   

Startend ondernemerskoppel Elke Valk en Stefan Visser van restaurant STEEF deelden hun ondernemersavontuur met de groep en inspireerden de deelnemers met hun ambitie en doorzettingsvermogen.

Wij wensen de deelnemers heel veel succes en plezier en kijken met belangstelling uit naar het vervolg.