Doe mee en sluit u aan bij de Coalitie Kom Erbij!

Oproep aan alle zorg- en welzijn (vrijwilligers) organisaties, verenigingen, scholen, kerken en ondernemers die iets willen betekenen op het gebied van eenzaamheid en een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

De Coalitie Kom Erbij! Is een samenwerkingsverband voor de aanpak van eenzaamheid en het bevorderen van een inclusieve samenleving in de gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Een samenleving waarin iedereen mee kan doen, waar iedereen erbij hoort, wat voor achtergrond, beperking, cultuur of geloof iemand ook heeft.

We willen een groot netwerk vormen waarin we elkaar kunnen inspireren en samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt om deel uit te maken van de maatschappij.

Wanneer?

Vanaf 28 oktober kan iedere (vrijwilligers)organisatie/vereniging, kerk, ondernemer, kortom iedereen, die iets wil of kan betekenen in de aanpak van eenzaamheid en bevorderen van inclusie zich aansluiten.

Wat betekent het om mee te doen?

Meedoen betekent dat u als organisatie het doel van de Coalitie onderstreept en u zich wilt inzetten voor de thema’s op wat voor manier dan ook, klein of groot. Wij bieden elkaar inspiratie, informatie, deskundigheidsbevordering door workshops en voorlichtingen, verbinding en netwerkcontacten.

Hoe aanmelden?

We hebben zoveel mogelijk organisaties geprobeerd per mail te bereiken. Die organisaties die we niet hebben kunnen bereiken kunnen voor aanmelding en informatie een mail sturen naar: m.paulusma@noardeast-fryslan.nl