Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld.

Een eigen bedrijf beginnen? Schrijf je in bij de ondernemersschool!

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de Ondernemersschool in de regio Noordoost-Fryslân.

Tijdens de ondernemersschool leer je in tien avonden stap voor stap wat ondernemerschap inhoudt en schrijf je je eigen ondernemingsplan. Ontdek je kwaliteiten als ondernemer en start je eigen bedrijf!

Wat is de Ondernemersschool?

We nemen je mee in de echte ondernemerswereld. Je wordt begeleid door ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven.

Data

We hebben net weer een school afgerond. Bij voldoende belangstelling starten we na de zomer weer een Ondernemersschool. 

Heb je belangstelling?

Stuur een mail naar Ingrid Vellinga, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Noardeast-Fryslân via: i.vellinga@noardeast-fryslan.nl

Locatie

Nog nader te bepalen.

Kosten

We vragen een eigen bijdrage van 99 euro, exclustief BTW.

Wil je meer informatie?

Neem een kijkje op: www.qredits.nl/academy/ondernemersschool of download de flyer.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ingrid Vellinga, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Noardeast-Fryslân via: i.vellinga@noardeast-fryslan.nl