Belangrijke notificatie

U kunt alleen nog op afspraak langskomen in het gemeentehuis in Dokkum. Meer informatie over het maken van een afspraak vindt u op de Contact pagina. 

Festival Dokkum

Praat mee met de gemeente over de visie voor Dokkum

Gemeente Noardeast-Fryslân werkt aan een visie voor Dokkum. In de visie worden kansen, uitdagingen en mogelijkheden die er voor de stad zijn gebundeld. De gemeente hoort, tijdens Festival Dokkum, graag van haar inwoners wat ze van Dokkum vinden en waar ze trots op zijn.

We nodigen alle inwoners van Dokkum en omstreken uit om mee te doen aan Festival Dokkum

Wethouders Hanemaaijer en Boerema zijn nauw betrokken bij de visie. "Laat ons weten wat uw mening over Dokkum is. Het is met recht een stad om trots op te zijn. Dokkum zijn en maken we samen!".

Er zijn activiteiten voor jong en oud

Tijdens Festival Dokkum vinden er verschillende activiteiten plaats.

  • Voor de jongste inwoners is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat kun je bij het gemeentehuis afhalen of downloaden via de website van de gemeente.
  • Voor de jongeren in Noardeast-Fryslân is er vanaf 22 november een Swipocratie beschikbaar. Hiermee kun je via een online tool door te swipen laten weten hoe je over verschillende onderwerpen denkt.
  • Ook kunnen de inwoners van de gemeente hun favoriete plek fotograferen en daarmee meedoen aan de fotowedstrijd.

U kunt (digitaal) meepraten over de visie

Gemeente Noardeast-Fryslân gaat graag met inwoners in gesprek over uw visie voor Dokkum. Daarom worden er twee digitale bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 23 en woensdag 24 november 2021 van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een korte presentatie. Daarna wordt in kleinere groepen gediscussieerd over de ideeën voor Dokkum.

Wat is Festival Dokkum?

Tijdens het Festival Dokkum worden verschillende activiteiten georganiseerd waarmee we ideeën ophalen voor de Visie van Dokkum.

Bekijk hier alle informatie en het volledige programma.