Onderhoudswerkzaamheden gaswinlocatie De Tibben

Vanaf maandag 3 juni 2019 voert NAM onderhoudswerkzaamheden uit op de gaswinningslocatie De Tibben, gelegen aan de Tibsterwei te Ee. De werkzaamheden worden dag en nacht uitgevoerd. Werkzaamheden die veel geluid maken, worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd.

Maandag 3 juni begint de aanvoer en opbouw van tijdelijk materieel. Daarna worden de werkzaamheden aan de putten uitgevoerd. Tijdens het Pinksterweekend vinden er geen werkzaamheden plaats. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 16 juni afgerond.
 
Er vinden meer transporten van en naar de locatie plaats en er komt meer geluid en licht van de locatie. Het affakkelen is zichtbaar in de wijde omtrek. Omdat het schoon produceren van de put via de fakkel niet onderbroken kan worden, wordt ook ’s avonds en ’s nachts gas afgefakkeld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Jan Dekker van de afdeling Vergunningen & Omgevingsmanagement op telefoonnummer 0592 - 368 320. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de centrale meldkamer van NAM op telefoonnummer 0592 - 364000.

Meer informatie over NAM en de activiteiten kunt u vinden op de website van de NAM.