Let op: het gemeentehuis is alleen op afspraak open en er zijn corona-maatregelen voor ondernemers, evenementen, het onderwijs, de kinderopvang, etcetera. Voor alle actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gemeente kunt u op de volgende link terecht.

Start leerlingenvervoer (speciaal) basisonderwijs

Update 6 mei 2020

Vanaf 11 mei aanstaande start het (speciaal) basisonderwijs, m.u.v. de Twine (begint op 18 mei). Jobinder neemt contact op met de scholen en de ouders van deze leerlingen. 

Heeft Jobinder op 6 mei nog geen contact met u gehad? Neem dan zelf contact op.

Alle andere scholen in Nederland blijven nog dicht, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat heeft het kabinet besloten na overleg met de organisaties in het onderwijs en RIVM. Dit betekent dat deze leerlingen geen leerlingenvervoer krijgen. U hoeft uw kind niet af te melden bij Jobinder of de gemeente. Het leerlingenvervoer zal automatisch weer beginnen als de scholen starten.

Uitzondering leerlingenvervoer waarbij beide ouders werken in ‘cruciale beroepen’!

Een uitzondering wordt gemaakt voor kinderen waarbij beide ouders werken in cruciale beroepen. Het gaat dan bijvoorbeeld om zorgpersoneel en politiemensen. Vallen u en uw partner in deze categorie en moet u toch een beroep doen op leerlingenvervoer? Let goed op. U moet uw kind per mail aanmelden. Het is voor ons namelijk niet duidelijk om welke kinderen dit gaat en waar uw kind dan naar toe moet worden gebracht. Dat kan per school anders geregeld zijn.

De volgende gegevens per mail verzenden

Mail naar Jobinder leerlingenvervoer@jobinder.nl en cc aan uw contactpersoon bij de gemeente:

Leerling

-  Voor en achternaam leerling:
-  Geboortedatum:
-  Woonplaats:

School / opvang

-  Schoolnaam:
-  Opvangadres school tot en met 6 april:
-  Weekdagen dat opvang nodig is:

Ouder/voogd 1

-  Voor- en achternaam:
-  Werkzaam bij organisatie:
-  Plaats organisatie:
-  Functie:

Ouder/voogd 2

- Voor- en achternaam:
- Werkzaam bij organisatie:
- Plaats organisatie:
- Functie: