Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld.

Tijdelijke sluiting gemeentehuis Dokkum voor publiek

Vanaf 1 juli 2022 sluit het gemeentehuis in Dokkum voor ongeveer acht maanden

Dat doen we omdat we het gemeentehuis aan de binnenkant gaan verbouwen. We willen het gebouw duurzamer maken en aan laten sluiten bij de wensen en eisen van nu. Zo gaan we de ruimte waarin wij u altijd ontvangen, vernieuwen. En we richten werkplekken in voor alle medewerkers. Want zij werken vanaf 2023 allemaal in Dokkum.

Wij helpen u tijdens de verbouwing graag in de gemeentehuizen in Kollum en Damwâld

De balies van burgerzaken in Dokkum zijn dus per 1 juli 2022 gesloten. Voor alle dienstverlening kunt u tijdens de verbouwing terecht in het gemeentehuis te Kollum. U kunt ook eventueel voor een rijbewijs, paspoort en ID-bewijs in het gemeentehuis van Damwâld terecht. Maakt u wel eerst even een afspraak? Dat kunt u doen door ons te bellen. Maar dat kan ook via de website Afspraak maken | Gemeente (noardeast-fryslan.nl) Voor vragen blijven we telefonisch gewoon bereikbaar.

Bel of mail gerust als u vragen heeft

Bel ons klantencontactcentrum op (0519) 29 88 88. Of stuur een mail naar info@noardeast-fryslan.nl. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur. En op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. We helpen u graag.