Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

Verhuur perceel weiland gelegen aan de Framboas te Zwagerbosch

Burgemeester en wethouders van Noardeast-Fryslân vragen geïnteresseerden een bod te doen voor het gebruik van een perceel weiland gelegen aan de Framboas te Zwagerbosch. Kadastraal bekend gemeente, Westergeest, sectie F, nummer 1116. 

We verhuren de grond op jaarbasis

Het perceel is ongeveer 1.30.00 ha groot. Op de foto is het perceel groen omlijnd. We gunnen het in principe aan de hoogste bieder (onder voorbehoud van de hoogte van het bod). 

Breng voor 1 juni 2022 uw bod uit

Dit kan per e-mail aan t.rijpma@noardeast-fryslan.nl. Zet in het onderwerp de Framboas. Graag ook vermelden wat uw plannen zijn op dit perceel. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met mevrouw T. Rijpma. Dit kan via t.rijpma@noardeast-fryslan.nl of telefonisch via (0519) 29 88 88.