Ondernemersschool

Wil jij je eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Wie weet biedt de Ondernemersschool dé oplossing. Dit lesprogramma, ontwikkeld en aangeboden door Qredits, heeft namelijk maar één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap. Omdat startende ondernemers belangrijk zijn voor onze regio, faciliteren en stimuleren we dit als gemeente graag.

Het lesprogramma

De focus ligt op het schrijven van jouw ondernemingsplan en het vergroten van je ondernemersvaardigheden. Thema's zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT-analyse, marktonderzoek, pitchen, social media en financiering komen aan bod. Elk thema wordt verzorgd door een expert op het betreffende gebied. Het totale programma bestaat uit 10 (maandag)avonden.
 

Voor wie?

  • Startende ondernemers die minder dan 1 jaar werkzaam zijn.
  •  Je hebt wel al een bedrijfsidee, maar nog geen ondernemingsplan op papier staan. Of je bent op zoek naar kennis om je plannen in de praktijk uit te werken.
  • Je bent in de gelegenheid je te committeren aan een serieuze tijdsinvestering ten behoeve van je onderneming. Naast een eigen bijdrage wordt inzet en betrokkenheid gevraagd.

Praktische informatie

De Ondernemersschool is inmiddels gestart. We bieden regelmatig opleidingen (met korting voor inwoners uit de gemeenten) aan. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Vellinga

Wat zeggen anderen?

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?
In de onderstaande video vertellen oud-cursisten over hun ervaringen.

Ondernemersschool
Ondernemersschool

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden voor de Ondernemersschool? Of wil je meer weten over het lesprogramma of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid Vellinga, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Noardeast-Fryslân via: i.vellinga@noardeast-fryslan.nl.
Neem voor meer informatie ook gerust een kijkje op de website van Qredits