U kunt alleen nog op afspraak langskomen in het gemeentehuis in Dokkum. Meer informatie over het maken van een afspraak vindt u op de Contact pagina.

Triemsterloane Kollumerzwaag

In het levendige dorp Kollumerzwaag heeft de gemeente aan de Triemsterloane een bouwkavel beschikbaar. De kavel is 1.014 vierkante meter.

Kavelprijs

Verkavelingskaart Triemsterloane

Kavel

Oppervlakte

Prijs excl. Btw

Prijs incl. btw

Beschikbaar?

Kavel 1

1.014 m²

€ 83.050,-

€ 100.490,50

beschikbaar

De kosten koper en de kosten van het kadaster voor de aanwijs en inmeting van het perceel worden doorberekend aan de koper.

Conform artikel 2.5 van de algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Noardeast-Fryslân, dient de op de kavel te bouwen woning door de koper zelf (met eventuele gezinsleden) te worden bewoond. 
Doorverkoop en verhuur is niet toegestaan.

Verkoopvoorwaarden

De verkoop geschiedt met toepassing van de 'Algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Noardeast-Fryslân'.

Aanvraag omgevingsvergunning

Voordat met de bouw gestart kan worden, dient een omgevingsvergunning te zijn verleend. Bouwplannen moeten voldoen aan diverse wettelijke eisen. Hiervoor zal onder meer toetsing plaatsvinden aan het bestemmingsplan, de bouwverordening en het bouwbesluit. Wij adviseren u eerst een principeplan voor te leggen, dit om in een vroeg stadium te kunnen bepalen of het gewenste ontwerp kans van slagen heeft.

Voor specifieke informatie omtrent de omgevingsvergunning kunt u terecht bij KCC vergunningen.

Bestemmingsplaninformatie

Duurzaamheid

Wij willen graag dat u als particulier aandacht besteedt aan maatregelen die op duurzaamheid zijn gericht. Het Informatiepunt Duurzaam Bouwen kan u behulpzaam zijn bij het energiezuiniger maken van uw nieuwe woning.

Voor specifieke vragen over duurzaam bouwen en comfortabel wonen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening, team Duurzaamheid.

Aanvullende informatie

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact met opnemen met Paula Noordenbos en Trijntje Arjaans van de gemeente op telefoonnummer (0519) 29 88 88 of via de email grondzaken@noardeast-fryslan.nl.

Bijlagen

Luchtfoto Triemsterloane
luchtfoto Triemsterloane Kollumerzwaag

Luchtfoto Triemsterloane Kollumerzwaag