Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

Verkoop gemeentehuis Ferwert

Op 19 september 2022 is de verkoop van het gemeentehuis Ferwert gestart en gepubliceerd op Funda in Business. Op 21 september is er een verkoop publicatie in de Leeuwarder Courant, het Friesch Dagblad en in de Dockumer/Kollumer Courant.

Alle verkoopdocumenten van het perceel met de daarbij bijbehorende opstallen kunnen worden gedownload via de website van de gemeente Noardeast-Fryslân. (onder dit bericht)

Makelaar verzorgt de bezichtigingen

Makelaardij Roos in Dokkum zal de bezichtigingen verzorgen.  Hoe u zich kunt aanmelden voor een bezichtiging, kunt u terugvinden in de Verkoopleidraad die u vindt als bijlage op deze pagina.
 

Hoe zit het met de opvang vluchtelingen Oekraïne

Op dit moment worden in het oude gemeentehuis van Ferwert vluchtelingen uit de Oekraïne opgevangen. Er is afgesproken dat de opvang op deze locatie tot 1 juli 2023 plaatsvindt. Daarom wordt het pand, na verkoop, ook pas na die datum opgeleverd.