Belangrijke notificatie

Let op! Vanaf donderdag 18 mei 2023 is het gemeentehuis in Kollum gesloten. U kunt vanaf maandag 22 mei 2023 voor Burgerzaken terecht in Dokkum. Maakt u een afspraak na 18 mei? Dan moet u naar het gemeentehuis in Dokkum om het product aan te vragen.

Vacatures en stages

Werken bij de gemeente

De gemeente Noardeast-Fryslân is altijd op zoek naar nieuw talent! Zoek je een (andere) baan en ben je geïnteresseerd in werken bij de gemeente? Wij verwelkomen je graag in Noardeast-Fryslân! 

Onze gemeente is een boeiende en informele organisatie, die nog volop in ontwikkeling is. De organisatie telt ruim 700 medewerkers, die op verschillende locaties werken. Onze medewerkers zetten zich ook in voor onze buurgemeente Dantumadiel. 

Bij de gemeente Noardeast-Fryslân investeren we graag in jouw ontwikkeling. Ook je werk en privé kun je prima combineren door de mogelijkheden om flexibel te werken.

We leggen de lat hoog, als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Om goed in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, proberen we als organisatie wendbaar en flexibel te zijn.

Stage bij de gemeente

Je kunt bij ons zowel leer- als afstudeerstages doen. En dan in principe op elk vakgebied. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van een professional. Je doet bij de gemeente een enorme dosis ervaring op. 

Heb je belangstelling in een stageplek bij de gemeente dan kun je dat hier aangeven voor de gemeente Noardeast-Fryslân of Dantumadiel.

Vacatures 

Zoek je een baan en ben je geïnteresseerd in het werken bij een gemeente? Dan kun je reageren op onze vacatures. Is er een vacature waarvoor wij extern werven dan verschijnt deze op de website en de site www.werkeninfriesland.nl. Bekijk deze site voor onze actuele (tijdelijke) vacatures. 

Tijdelijke vacatures

De inhuur van extern personeel verloopt ook via www.werkeninfriesland.nl. Tijdelijke opdrachten worden op bovenstaande website vermeld. Het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) vraagt een verzoek tot toelating. De toelating zorgt dat je kunt meedingen naar gepubliceerde opdrachten. 

Bij werving en selectie hanteert de gemeente de NVP-sollicitatiecode.

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd  in werken bij de gemeente, dan raden we je aan deze website en www.werkeninfriesland.nl regelmatig te bezoeken. Vacatures waarvoor wij extern werven, verschijnen hierop. Wij werven ons personeel niet op basis van een open sollicitatiebrief. Mocht je toch een open sollicitatie aan ons richten, dan ontvang je een ontvangstbevestiging met dezelfde informatie als hier is aangegeven.