Expositie 'de Kunstgreep geopend in Dokkum

Een kleurrijke expositie door de deelnemers van dagbesteding en atelier ‘de Kunstgreep’ van zorgorganisatie Alliade in Dokkum is vrijdag officieel geopend. Dit werd gedaan door burgemeester Johannes Kramer samen met Elroy en Dominique, deelnemers van de Kunstgreep. 

Als extra verrassing werd er een schilderij onthult wat door ons als gemeente is aangekocht. Het gaat om een schilderij van het koninklijk paar gemaakt door Friso van den Berg. Dit schilderij wordt donderdag 20 juni 2024 opgehangen in de raadszaal van het gemeentehuis waar ook het staatsieportret van koning Willem Alexander hangt. 

Naast dit prachtige schilderij zullen wij verschillende schilderijen uit de expositie om de beurt ophangen in het gemeentehuis. Op deze manier komen alle deelnemers en hun prachtige schilderijen aan bod.  

Als gemeente staan wij voor een samenleving waarin iedereen zoveel mogelijk mee kan doen en erbij hoort. Ontmoeting en het ontwikkelen en delen van talenten staan hierbij centraal.

De expositie is georganiseerd in samenwerking met zorggroep Alliade in kader van de Prokkelweek.  

Benieuwd naar de expositie?

De voorstelling is te zien van 14 juni t/m 11 juli 2024 op zowel het gemeentehuis als op de locatie van ‘de Kunstgreep’ in het Bolwerk aan de Oranjewal 28 in Dokkum tijdens openingsuren.

Flyer

Foto's van de opening