Belangrijke notificatie

U kunt alleen nog op afspraak langskomen in het gemeentehuis in Dokkum. Meer informatie over het maken van een afspraak vindt u op de Contact pagina. 

Nieuwsoverzicht

Aanvraagformulier tegemoetkoming energiekosten

Inwoners die mogelijk recht hebben op tegemoetkoming energiekosten hebben hierover een brief ontvangen. Helaas zat het aanvraagformulier niet bij de brief. U krijgt het formulier zo snel mogelijk nagestuurd.
Lees meer over Aanvraagformulier tegemoetkoming energiekosten

ACTIE: Win een Vlinderidylle in jouw buurt!

Meer biodiversiteit in de gemeente Noardeast-Fryslân door een vlinderidylle aan te leggen. Een idylle is een plaats waar Nederlandse bloemen en kruiden groeien die verschillende soorten vlinders, maar ook andere insecten aantrekken. Wilt je een perkje, veldje, berm of braakliggend stuk grond veranderen in een vlinderparadijs? Doe dan mee met deze actie en wellicht wordt er een vlinderidylle bij je in de buurt gerealiseerd.
Lees meer over ACTIE: Win een Vlinderidylle in jouw buurt!

Noardeast-Fryslân gaat met Dijkstra Draisma en Pranger-Rosier plan maken voor verbouw gemeentehuis

Op 4 mei 2022 is door de gemeente Noardeast-Fryslân aan Bouwgroep Dijkstra Draisma en Pranger-Rosier installaties de opdracht gegund voor het maken van een uitvoeringsplan voor de verbouwing van het gemeentehuis in Dokkum. Het gaat om het gebouw met de publieke balie aan de Koningstraat 13.

Lees meer over Noardeast-Fryslân gaat met Dijkstra Draisma en Pranger-Rosier plan maken voor verbouw gemeentehuis