Belangrijke notificatie

U kunt alleen nog op afspraak langskomen in het gemeentehuis in Dokkum. Meer informatie over het maken van een afspraak vindt u op de Contact pagina. 

Nieuwsoverzicht

Uitrol openbare laadpalen van start

Vanaf vandaag kunnen inwoners van Fryslân openbare laadpalen voor elektrische voertuigen aanvragen. Voor eind 2023 komen er 700 publieke laadpalen bij in de provincie. Elke paal heeft twee laadpunten. Een belangrijke stap naar een volledig dekkend laadnetwerk, dat de komende jaren verder uitgebreid gaat worden. Het bedrijf TotalEnergies heeft de aanbesteding gewonnen en levert en plaatst de laadpalen.
Lees meer over Uitrol openbare laadpalen van start

Dokkum: kappen gevaarlijke en/of zieke bomen

Deze week (week 48) beginnen we met het kappen van gevaarlijke en zieke bomen in Dokkum. De bomen staan op verschillende plekken in de stad. Het kan gaan om bijvoorbeeld één boom in een bosplantsoen of een alleenstaande boom in een straat of gras.
Lees meer over Dokkum: kappen gevaarlijke en/of zieke bomen

Klantervaringsonderzoek Jobinder

Jobinder verzorgt het Wmo- en leerlingenvervoer in Noordoost Fryslân. Misschien maakt u of uw kind er al gebruik van. Of heeft u Jobinder later misschien nodig. De gemeente wil graag weten hoe Jobinder er in de toekomst uit moet zien. En wat u van de gemeente verwacht als het gaat om het bereikbaar blijven van voorzieningen zoals winkels, de huisarts, een ziekenhuis of sportaccommodatie.
Lees meer over Klantervaringsonderzoek Jobinder