Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

Verkoop gemeentehuis Kollum

Gemeente Noardeast-Fryslân heeft op 28 juni 2022 een openbare aankondiging van opdracht voor de verkoop van het gemeentehuis Kollum op het digitale platform Negometrix geplaatst. Alle verkoopdocumenten zijn hier terug te vinden.

De verkoopprocedure

De verkoopprocedure verloopt digitaal via Negometrix. Dat wil zeggen dat alle contact tussen de gemeente Noardeast-Fryslân en (potentiële) kopers via Negometrix verloopt. Het aanmelden voor de rondleiding door het gemeentehuis, vragen over de verkoopprocedure, de antwoorden op de vragen en het indienen van de bieding verloopt via Negometrix.

Voor toegang tot Negometrix is registratie nodig. Wacht hiermee niet totdat u zich wilt aanmelden voor de rondleiding door het gemeentehuis of vragen wilt gaan stellen. Meld u zo snel mogelijk aan als u belangstelling heeft om het gemeentehuis te kopen. Zonder aanmelding bij Negometrix kunt u geen bieding doen en het gemeentehuis dus niet kopen.

De verkoopdocumenten

Om vast te stellen of u het gemeentehuis Kollum wilt gaan kopen, kunt u de verkoopdocumenten die ook op deze projectwebsite staan, eerst lezen. De verkoopdocumenten die hieronder staan zijn dezelfde die ook op Negometrix staan.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Negometrix

Bent u geïnteresseerd om het gemeentehuis Kollum te kopen namens een onderneming/bedrijf, dan kunt u zich direct aanmelden door op deze link te klikken

Bent u als particulier geïnteresseerd om het gemeentehuis Kollum te kopen, dan dient u eerst contact op te nemen met de servicedesk van Negometrix:

U geeft aan dat u geïnteresseerd bent in de verkoop van het gemeentehuis Kollum. U ontvangt dan een unieke code die u kunt gebruiken voor registratie. Vervolgens klikt u op deze link

De code moet u invullen daar waar naar het inschrijfnummer in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel wordt gevraagd.

Verkoopdocumenten + bijlagen

 

Overig gepubliceerde informatie 

U vindt hieronder een overzicht van gepubliceerde zaken over de verkoop van het gemeentehuis in Kollum.

Documenten

Veelgestelde vragen

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op via het volgende emailadres:
verkoopgemhuiskollum@noardeast-fryslan.nl