Belangrijke notificatie

In verband met een verbouwing is het gemeentehuis in Dokkum vanaf 1 juli tijdelijk gesloten. Vanaf 4 juli kunt u voor burgerzaken terecht op het gemeentehuis in Kollum. Voor een beperkt aantal producten kunt u terecht in Damwâld. Maakt u wel eerst een afspraak voordat u naar het gemeentehuis komt? Dit kan telefonisch of via de website.

Vastgoed Kollum

Wat speelt er in Kollum?

In Kollum zal binnenkort nogal wat veranderen als je het hebt over gebouwen en open ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het Colle terrein, maar ook aan plekken voor woningbouw. De gemeente Noardeast-Fryslân speelt daarin  een belangrijke rol. De gemeente werkt samen met Plaatselijk belang, ondernemers, maatschappelijke organisaties en eigenaren. Omdat er veel verschillende belangen zijn, zorgt de gemeente er voor dat er een goede afweging wordt gemaakt tussen al die belangen. Ook zorgen we ervoor dat  de samenwerking vlot  gaat.

We willen een dorp wat ook in de toekomst goed is. Waar voorzieningen in stand blijven  zoals de bibliotheek of het dorpshuis. Maar waar het ook veilig en mooi is en waar iedereen zich thuis voelt.

Vragen?

Neem contact op met de dorpencoördinator Saapke Nijhuis (06 19943208) 

Documenten

Voor de volgende 4 onderwerpen kan je terecht bij onderstaande blokken. Als je daarop klikt krijg je informatie over deze deelprojecten, inclusief de bijbehorende documenten. Later kunnen er nog meer ontwikkelingen worden toegevoegd als die zich voordoen.